Onze certificaten

thumbnail

BRL SVMS-007

Dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilig en milieukundig verantwoorde uitvoering van het sloopproject staan centraal. Het naleven van BRL SVMS-007 wordt nauw in de gaten gehouden, met regelmatige controles. Dit betekent dat u bij Knijnenburg-Zwirs altijd verzekerd bent van een gedegen voorbereiding, uitvoering en oplevering van sloopprojecten. Maar ook van deskundig personeel en een correcte naleving van arbeidsveiligheid en milieuaspecten.

Download certificaat

 

thumbnail

VCA**

De VCA-norm is een checklist voor veiligheid, gezondheid en milieu. Het doel is om de risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid voor de uitvoerende medewerker in kaart te brengen én te beheersen.
VCA** (2 sterren) richt zich ook op de structuur waarmee deze zaken zijn vastgelegd. Dit gaat dus verder dan alleen veiligheid op de werkvloer. VCA** is vooral bedoeld voor bedrijven met meer dan 35 personeelsleden die als hoofdaannemer werken.

Download certificaat

thumbnail

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met ISO 9001 waarborgen we de kwaliteit van ons werk. Niet alleen van het slopen en herstellen van uw bedrijf, maar ook van de producten die wij doorverkopen.
Uw tevredenheid als klant is belangrijk voor ons. Met ISO 9001 zijn we continu bezig met het verbeteren van onze bedrijfsvoering en gebruiken wij uw waardevolle feedback hiervoor. Deze feedback vragen wij graag aan u.


Download certificaat