Kassensloop

Wij slopen kassen. Vakkundig, veilig en indien gewenst bijzonder snel. Dat doen we al jaren met grote waardering van onze klanten. Onze planningen zijn altijd realistisch en ons antwoord is steevast eerlijk. Onze sloopwerkzaamheden zijn essentieel voor uw bedrijf. Daar zijn wij ons ten zeerste van bewust. Een afgesproken opleverdatum is bij ons een ijzeren deadline waar wij ten alle tijden aan voldoen. 

Eigen machines

We slopen om ruimte te creëren. Voor tuinbouwbedrijven die willen vernieuwen, gemeentes, waterschappen en projectontwikkelaars. Snelheid en slagkracht zijn essentieel, want na sloop volgt herbouw. Hoe eerder wij klaar zijn, des te sneller er weer gebouwd kan worden. Die snelheid en slagkracht kunnen wij garanderen, met ons groot aantal eigen machines en uitgebreid wagenpark, zijn wij in staat meerdere projecten tegelijkertijd uit te voeren. 

Realistische planning

Ieder project is uniek, iedere kas is anders. We ontmantelen complete tuinbouwbedrijven, van de installaties tot en met de kas. Om een complete inventarisatie te maken van de sloopwerkzaamheden komen we altijd persoonlijk langs. Samen met onze opdrachtgever maken we een realistische planning en daar houden we ons ook aan. Gegarandeerd.

Ervaring en certificering

We weten wat we doen bij Knijnenburg-Zwirs. We kennen het klappen van de zweep, in de kassensloop en schadeherstel. Wat we doen, doen we goed en veilig. Met de juiste certificaten op zak. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van een professionele aanpak, een transparant werkproces en veilige machines.